Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Boris Kollár sa zahráva s ohňom a robí to rád

.eugen Korda .názory

Poradca predsedu vlády Ivan Štulajter v rozhovore pre Denník N povedal, že Kollárova Sme rodina je vlastne takým malým Smerom vo vnútri vládnej koalície.

Eugen Korda

kto vie, ako to chodí, tomu musí byť jasné, že by si to nedovolil povedať bez toho, aby o tom nevedel jeho šéf Eduard Heger. Skôr je isté, že tieto výroky odzneli priamo na jeho odporúčanie. Predseda parlamentu sa už dlho, prakticky neustále, správa ako tá povestná blcha v kožuchu. „Nebojácny Boris“ neustále skúša, ako silno a dokedy bude môcť štípať bez toho, aby ho posypali práškom proti hmyzu a vyhnali z kožucha von. Isté však je, že už dlho testuje slabosť vládnej koalície a zdá sa, že sa mu celkom úspešne darí naháňať jej strach z možnosti, že odíde do náručia opozície. Ministrovi zdravotníctva sa vo vrecku musel odistiť Kalašnikov pri pohľade na Kollárovu spanilú jazdu po nemocniciach, na ktorej oznamuje zrušenie jeho reformy. Vraj on ju bude bojkotovať aj za cenu odchodu z vládnej koalície. 

„Neschopnosť tejto vlády konať, znásobená podrazmi predsedu parlamentu, celkom logicky povedie k úplnej strate jej dôveryhodnosti u verejnosti.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite