Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Maroš Žilinka prebehol na druhú stranu

.eugen Korda .názory

Tak sa nám konečne vyfarbuje. Aj keď vzhľadom na to, ako sa dostal do funkcie, ako pri jej získavaní klamal a s kým sa kamarátil, sa to dalo čakať a slovíčko konečne nie je celkom namieste. Prečo?

Eugen Korda

síce nie priamo on, ale prostredníctvom svojho námestníka začal zrejme splácať úver, ktorý mu poskytol predseda parlamentu tým, že ho presadil do funkcie generálneho prokurátora. Najprv sa poďakoval  za podporu pri hlasovaní zrušením trestného stíhania možného spolupáchateľa únosu vietnamského občana Roberta Kaliňáka a dnes, teda v utorok 31.augusta, jeho zástupca zrušil trestné stíhanie bývalého šéfa tajnej služby Vladimíra Pčolinského. Vie si vôbec niekto predstaviť, že by sa to udialo bez súhlasu pána Žilinku? Stalo sa to po tom, ako Najvyšší súd SR trikrát za sebou uznal dôvody, pre ktoré pána Pčolinského polícia držala vo väzbe a prokurátor špeciálnej prokuratúry mal už dokončenú žalobu. Náhoda? 

„Dnešný deň môžu Rober Fico, Peter Pellegrini a mnoho iných ľudí podozrivých z páchania trestných činov otvárať šampanské.“

 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite