Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Eugen Korda: Andrej Kiska už nič hovoriť nemusí

.eugen Korda .názory

Vraj Andrej Kiska má ešte čo povedať k tomu, čo sa deje v strane, ktorú založil a sčasti aj financoval. Povedala to pre .týždeň štátna tajomníčka Kumanová, ktorú nechala z ministerstva kultúry vyhodiť predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Mýli sa.

Eugen Korda

andrej Kiska, ktorý mimochodom už nie je ani len radovým členom strany, povedať nemá čo, lebo je rozhodnuté. Nech by povedal hocičo, nič nezmení. Strana buď zanikne, alebo bude síce formálne existovať, ale zostane len skupinou obdivovateľov a podporovateľov jej predsedníčky a hlavne poberateľov výhod a funkcií plynúcich z tohoto obdivu.

Zo strany Za ľudí sa stalo bezvýznamné politické zoskupenie bez nádeje na resuscitáciu. Kto v budúcich voľbách presvedčí voličov, aby jej dali dostatočný počet hlasov? Skôr či neskôr ju opustí podstatná časť jej najvýznamnejších poslancov a členov. Pani predsedníčke tak zostane v rukách len prázdna schránka a v nej zopár súhlasiacich ľudí. Odvolanie štátnej tajomníčky Zuzany Kumanovej jasne ukázalo, akými osobnostnými

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite