Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Hasič Matovič

.juraj Petrovič .názory

Po tom, čo pani Zuzana mohla, ale nevyhrala štyristo tisíc eur, sa jej Matovič vysmial verejne vo svojom statuse. Po dlhej dobe sa zdá, že absolútne neodhadol náladu verejnosti a oprávnene za to schytal v diskusii pod svojím statusom. A tak sa spolu s riaditeľom štátnej televízie vybral hasiť.

Juraj Petrovič

ak si niekto myslí, že Matovičovi záleží na tom, aby pani Zuzana neprišla o výhru, tak je neuveriteľne naivný. Jediné, o čo Matovičovi kedy išlo, bol, je a bude Igor Matovič. Takže výprava do Prešova slúži jedinému cieľu a to je uchlácholenie rozhorčených fanúšikov, teda tých posledných zvyškov, ktoré ešte má. A robí to tak, ako len Matovič dokáže.

Žiadne priznanie chyby pri písaní pravidiel súťaže. Žiadny popol na hlave za verejný výsmech z nešťastia človeka, ktorý uveril, že na Slovensku môže z dielne Igora Matoviča vzísť niečo iné ako dobabraný nezmysel. Žiadna snaha právne čistým spôsobom napraviť chyby v pravidlách súťaže.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite