Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dva maily o Milanovi Lasicovi

.martin Mojžiš .názory

V pondelok vyjde .týždeň s témou venovanou Milanovi Lasicovi. Toto nie je ukážka z tej témy. Toto sú dva kratučké texty, ktoré sa tam nezmestili. A ktoré by bola škoda nezverejniť.

Martin Mojžiš

dostal som dva maily o Milanovi Lasicovi, o ktoré sa chcem podeliť. Jeden je od Edity Vallovej, ktorá je v .týždni od jeho začiatku (dokonca ešte dlhšie, pracovala už v Domine) a druhý od Martina Papša, ktorý začal písať pre .týždeň len nedávno. 

Toto je ten mail od Edity Vallovej:

Martinku,

Pamätáš si „príhodu“, čo sme mali s pánom Lasicom? Bolo to v čase, keď sa škrtal Fico.  Jurkovi sa nepodarilo ho prehovoriť. Povedal, že tváre škrtať nebude. Ale potom sa mi podarilo ho prehovoriť, aby predsa len prišiel do redakcie. Išli sme spolu poňho na námestie SNP, cestou sa veľmi pekne vyjadril o vedeckej lampe, a potom v redakcii namiesto preškrtnutia Fica, urobil za Fica červenú bodku. Keď som sa ho pýtala, ako ho taká geniálna vec napadla, povedal s úsmevom „ani sám neviem”.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite