Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kto je tu vlastne tou luzou

.eugen Korda .názory

Juraj Petrovič vo svojom komentári „Keď luza demonštruje a politici jej pomáhajú“ pomenoval jasne, presne a výstižne udalosti, ktoré sa odohrali piatok 23.júla.2021 pred vchodom do budovy Národnej rady.

Eugen Korda

tou luzou však neboli len muži a ženy, ktorí pred parlamentom hádzali do „mierumilovných“ policajtov vajíčka a paradajky, vykrikovali idiotské heslá a napádali televízne štáby. Do radov luzy sa zaradili (celkom očakávane) aj predsedovia troch opozičných strán Ficovho Smeru, Pellegriniho Hlasu a Kotlebovho Nášho Slovenska. To treba celkom jasne povedať. 

Všetkých troch spája nielen túžba získať hlasy popletených a násilníckych antivaxerov, ale hlavne snaha vyhodiť túto vládu zo sedla a tak si, po prípadných predčasných voľbách, zabezpečiť slobodu. Lebo jej strata všetkým trom hrozí. Mariána Kotlebu už neprávomocne odsúdili. Birmovaného súdruha Fica a jeho bývalého „kamoša“ Pellegriniho pravdepodobne v najbližšom čase čakajú dlhé rozhovory s vyšetrovateľmi. Táto partia "ochrancov demokracie" si našla dokonca aj celkom nečakaného spojenca.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite