Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Eugen Korda píše Petrovi Pellegrinimu na prvý snem Hlasu

.eugen Korda .názory

Milý pán predseda! Pôvodne som sa chystal, že napíšem zopár slov pánovi doktorovi Jurajovi Mesíkovi. Iste sa spýtate, že prečo ho tu vôbec spomínam. Vysvetlenie je jednoduché.

Eugen Korda

pred časom som mu skočil na lep a na stránkach .týždňa som spropagoval jeho zázračnú liečbu covidu Ivermektínom. Napriek tomu, že som nebol ani zďaleka jediný, kto uveril bludom, že je to skoro zázračný liek, dnes nie som na tento svoj redaktorský počin vôbec pyšný. Keď sa tento liek na vyháňanie parazitov zo zažívacieho traktu nedal na Slovensku kúpiť, tak som toľko otravoval svojho kamaráta, ktorý žije vo Francúzku a má tam súkromnú ordináciu, až mi ho nakoniec poslal. Mám ho uložený v skrini ako trvalú pripomienku mojej hlúposti. Keby ste mali záujem, môžem Vám niekoľko dávok za rozumnú cenu ponúknuť. 

Po tom, čo pán Mesík predviedol v televízii a na sociálnych sieťach, keď sa svojimi výrokmi o vakcinácii postavil do čela antivaxerov, som si povedal, že by ste ho mohli pozvať na Váš dnešný (26. jún 2021) snem, na ktorom sa z Vás stane plnohodnotná dvojjamôčková hlava Hlasu, a vy bude do sveta šíriť podobné bludy tak, ako to robí pán Mesík. Celkom by mu to pristalo na Vašej kandidátke. Nepochybne má veľký potenciál priniesť Hlasu mnoho hlasov, a Vy by ste sa tak mohli opäť, na nejaký čas, usalašiť v premiérskom kresle. 

„Gratulujem Vám aj k rozhodnutiu vziať do strany bývalého šéfa Národného centra zdravotníckych informácií Róberta Suju, ktorý tam dobabral, čo sa dalo.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite