Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Fico sa hrdinsky pustil do boja za seba samého

.eugen Korda .názory

Táto vláda nie je ani zďaleka taká dobrá, ako by si zaslúžili voliči, vďaka ktorým mohla vzniknúť, a už vôbec nie dokonalá. To však nie je asi žiadna vláda na svete.

Eugen Korda

okrem pandémie jej povesť systematicky ničil a stále ničí Igor Matovič, nekompetentné rozhodnutia niektorých ministrov a priam ukážková neschopnosť vyrovnať sa s osobami, ktorými boli za dekádu vládnutia Smeru infikované prakticky všetky zložky štátneho aparátu. Policajný prezident Kovařík (so súhlasom ministra vnútra) nechal na mnohých vysokých pozíciách pôsobiť ľudí, ktorých tam pred parlamentnými voľbami inštalovali mafiánske zložky ovládajúce prakticky celý štát. Spravil tak obrovskú chybu. Veriť, že bývalý generál Lučanský bol tým najčestnejším policajtom na svete a že ľudia, ktorých inštaloval do funkcií v čase, keď bol premiérom Peter Pellegrini a ministerkou vnútra Denisa Saková, bolo nielen naivné, ale priam nezodpovedné. 

„Bolo by dobré dozvedieť sa, prečo ho polícia nechala utiecť do zahraničia a čo robí preto, aby sa čo najskôr vrátil.“

Bývalý šéf NAKA Zurian a iní vysokopostavení policajti teraz rozohrávajú v spolupráci s opozičnými politikmi, ale napodiv aj podaktorými z dnešnej koalície, dezinformačné hry, ktorých jediným cieľom je oslabiť dôveru v štátne inštitúcie, privodiť pád tejto vlády, a tak v konečnom dôsledku zastaviť vyšetrovanie mnohých ľudí dôvodne podozrivých. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite