Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Za všetkým hľadaj Matoviča, ktorý sa chce pomstiť ministerke spravodlivosti

.eugen Korda .názory

Naozaj to bol smutný pohľad. Poslanci OĽaNO dnes (piatok) popoludní stáli na tlačovej konferencii poslušne zoradení za svojim šéfom Šipošom a bez začervenania sa prizerali na to, ako tento Matovičov poskok kydá na ministerku spravodlivosti.

Eugen Korda

vraj dostali anonymný podnet od občanov a niečo im na konaní Márie Kolíkovej nesedí. A tak to treba údajne poriadne prešetriť. Nie, nestačilo im, že deň pred touto trápnou tlačovkou im Kolíková viac ako tri hodiny vysvetľovala všetky údajné kauzy, z ktorých ju obviňuje Fico a neznámy slovenský občan, ktorý poslal rozhorčené a hlavne anonymné udanie práve do klubu OĽaNO. 

Šipoš síce niekoľkokrát poprel, že poslanecký klub OĽaNO koná v dojímavej zhode so Smerom. Kto však chce, ten vidí a počuje, že je to tak. Igor Matovič jednoducho zacítil príležitosť  pomstiť sa žene, ktorá ho svojim principiálnym postojom donútila opustiť premiérske kreslo. Ani v najmenšom sa teraz neštíti spojiť sa s opozíciou – teda aj toľko ním opovrhovaným Ficom. Účel svätí prostriedky. 

Zajtra má vraj o všetkom rozhodnúť

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite