Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kto všetko a prečo by sa najradšej zbavil ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej

.eugen Korda .názory

V relácii TV Markíza Na telo dnes vyslovila vetu, ktorú dobre informovaný moderátor Michal Kovačič zjavne očakával. Na jeho otázku, či sa pokúsi v priebehu roka vystriedať vo vedení strany Za ľudí Veroniku Remišovú, odpovedala, že „všetko je možné“.

Eugen Korda

mária Kolíková takto vlastne potvrdila len to, čo informovaní ľudia vedia už dávno. V strane narastá nespokojnosť s tým, ako ju jej predsedníčka vedie a reprezentuje. Zatiaľ sa síce nesmelo a len v straníckych kuloároch hovorí o tom, že by bolo potrebné zvolať mimoriadny snem, na ktorom by sa mala otázka, kto bude stranu viesť, vyriešiť. 

Minimálne v troch krajoch sa ozývajú nespokojné hlasy. Asi aj preto Veronika Remišová namiesto toho, aby v parlamente obhajovala programové vyhlásenie vlády, križuje so svojím novým štátnym tajomníkom Slovensko a presviedča členov strany o tom, že všetko bude OK, sľubuje svetlé zajtrajšky a snaží sa diskreditovať straníckych oponentov. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite