Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

List prezidentovi susednej krajiny

.eugen Korda .názory

Vážený pán prezident! Keby som k tomu osloveniu pridal aj meno, tak by som musel vynechať slovo vážený. Lebo pre mňa už nejaký čas nie ste váženou osobnosťou.

Eugen Korda

normálne by mi ani nenapadlo písať Vám. Som si vedomý, že tento list sa nedostane do Vašej pozornosti ani náhodou. Píšem len preto, že kedysi dávno som mal možnosť spoznať Vás osobne a na tých pár stretnutí som spomínal a stále spomínam s úsmevom a v dobrom. To ste však boli ešte len predsedom parlamentu a potom aj premiérom. 

Iste si pamätáte ako ma poslali z TV NOVA paparazovať, keď ste sa čerstvo ženatý vybrali dovolenkovať do Slovinska? Vraj bolo by fajn natočiť novomanželský pár len v plážovom oblečení – teda v plavkách. Také bolo zadanie, ktoré mne a mojej kolegyni zadali šéfovia. Tam sme uzavreli gentlemanskú dohodu a ja som Vám a Vašej manželke doprial súkromie a nikde som neprezradil, kde sa chodíte kúpať a slniť. Vraj som si vtedy získal Vašu dôveru. Mal som to šťastie, že o niekoľko rokov neskôr som mohol s Vami robiť rozhovor pre televíziu Z1. Bolo to v čase, keď ste ešte ani netušili, že raz budete prezidentom. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite