Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pán Lengvarský, budete poskokom? Stojí Vám to za to?

.eugen Korda .názory

Vážený pán minister zdravotníctva. Myslím si, že by ste urobili lepšie, keby ste sa vrátili do vojenskej nemocnice v Ružomberku alebo aspoň prestali chodiť na tlačové konferencie, ktoré síce zvoláva premiér, ale ich hlavnou hviezdou sa snaží byť a aj je minister financií.

Eugen Korda

Pre začiatok skúste šéfa financií osloviť, či by ste nemohli na nejakú tlačovku prísť k nemu na ministerstvo a oznámiť verejnosti dobré správy z finančného sveta. Lebo bývalý predseda vlády možno netuší, čo sa na jeho ministerstve deje.

Ešte stále totiž sníva o antigénových testoch, očkovaní Sputnikom a samozrejme aj o svojej stratenej funkcii. A možno doma, v náručí svojej podnikavej manželky spriada plány, ako to raz všetkým zráta.

Vy tam, bokom od nehovoriaceho Hegera a utáraného Matoviča, pôsobíte ako naivný chlapec, ktorému síce dali do rúk veľkú a komplikovanú hračku (ministerstvo), ale zakázali mu čokoľvek o jej fungovaní povedať. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite