Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Listy kukuričnému ministrovi 30

.martin Mojžiš .názory

Časy sa menia, premiérovi dnes nemá zmysel písať. Dôvod je jednoduchý: ten premiér, čo je akože premiér, v skutočnosti nie je premiér. Lepšie je písať ministrovi. Napríklad obrany.

Martin Mojžiš

Vážený pán Naď,

prepáčte mi, prosím, to ironické oslovenie a dovoľte mi prejsť rovno k veci. Obdivujem Vaše presné označenie ministra financií. Mám na mysli, samozrejme, toho Slameného panáka. Slama v topánkach, slama v hlave, až sa hanbím, že som na to sám neprišiel.

V súvislosti so Slameným ste nebojácne povedali toto: „Ja osobne som nezachytil nejaké útoky pána Matoviča smerom ku komunite vedcov.“ Presne tak to je, lenže málokto má odvahu to artikulovať tak jasne, ako Vy. Pán Matovič síce povedal, že „výsledky z tohto neregistrovaného laboratória zaplavili celý svet a mimoriadnym spôsobom to narušilo reputáciu vakcíny Sputnik V v celosvetových médiách,“ ale to predsa nebol nijaký útok, pretože to bola čistá lož. Rovnako ako jeho tvrdenie, že toto laboratórium Rusov „doslova okydalo pred celým svetom“. Veď všetky výsledky z tohto laboratória boli pre Sputnik V priaznivé. Takže nijaké narušenie reputácie, nijaké okydávanie, a teda nijaký útok. Čo si to vymýšľajú, idioti?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite