Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je Igor Matovič nástrojom Viktora Orbána?

.eugen Korda .názory

Neviem, možno sa mýlim, ale som si čoraz istejší, že „kolportér z Trnavy“ sa stal hračkou nielen ruských rozvracačov Európskej únie, ale aj bábkou v rukách maďarského predsedu vlády Viktora Orbána.

Eugen Korda

v krátkych dejinách Slovenska sa nikomu nepodarilo tak rýchlo a tak veľmi ponížiť a ohroziť svoj štát ako sa to podarilo Igorovi Matovičovi. V Budapešti, kde išiel hájiť  len a len svoje vlastné záujmy a nie záujmy Slovenska, sa správal ako prosebník a Orbánov sluha. Lebo ísť legalizovať vakcínu Sputnik V do štátu, v ktorom ju povolili používať len po brutálnom nátlaku vlády na nezávislé inštitúcie, to naozaj chce silný žalúdok. 

 „Kolportér z Trnavy“ ho zjavne má. O tom už verejnosť mala možnosť viackrát sa presvedčiť. Otázkou zostáva, prečo sa Viktor Orbán tak ochotne ponúkol, že Igorovi Matovičovi „nezištne“ pomôže a používanie Sputnika v Maďarsku úrady bleskurýchle zlegalizujú. 

Treba si aj položiť otázku, kto prišiel s nápadom ísť do Maďarska a kto návštevu dohodol.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite