Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Matovič klame o SaS, chce trojkoalíciu, a ohrozuje budúcnosť krajiny

.štefan Hríb .názory

Stanovisko OľaNO, teda Igora Matoviča, že Richard Sulík chce rozbiť ďalšiu demokratickú vládu, a že uprednostňuje svoju stoličku pred krajinou, je lož v priamom prenose. Ale je to užitočné čítanie.

Štefan Hríb

rokovania o rekonštrukcii vlády sa mali začať po tom, čo Igor Matovič odíde z postu predsedu vlády. On si dal podmienku, že najprv má z vlády odísť Richard Sulík a Mária Kolíková - a oni odišli. Lenže predseda vlády ešte pridal, že SaS má mať v rekonštruovanej vláde o ministerstvo menej a že on sám v nej bude naďalej prítomný, najnovšie ako podpredseda. A keď SaS nesúhlasila, pretože vláda bez Sulíka ale s Matovičom by bol absurdný výsledok premiérových zlyhaní v riadení krajiny, prišla dnešná lož.

Buďme pri jej čítaní pozorní. Fakty sú jasné - SaS súhlasí, že v novej vláde nebude Richard Sulík, takže netrvá na svojej stoličke. Bodka. Iba odmieta, aby v nej bol Igor Matovič, pretože s ním vláda nemá šancu obnoviť svoju dôveru. Podľa OĽaNO tým rozbíja vládu?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite