Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Klamstvo je v DNA OĽaNO

.šimon Jeseňák .názory

OĽaNO tvrdí, že Richard Sulík chce povaliť ďalšiu vládu. Klame, klamalo a bude klamať, DNA sa poprieť nedá. Lož a dezinterpretácie dostala táto strana do vienka.

Šimon Jeseňák

nepodporenie eurovalu bolo v istom zmysle hviezdnou chvíľou SaS. Na Slovensku sa totiž dodržanie slova nepovažuje za cnosť, ale malo by sa. Sulík a celá strana týždne hovorila o tom, že vytvorenie trvalého eurovalu nepodporí. Nakoniec svoje slovo napriek absolútnemu nátlaku či rovno citovému vydieraniu zo strany koaličných partnerov nepodporila. 

Na čo sa chybne zabúda je, že OĽaNO hlasovalo, respektíve nehlasovalo, identicky ako strana SaS. Zo štyroch poslancov OĽaNO nezahlasovali traja za prijatie eurovalu a zároveň dôveru vláde Ivety Radičovej - Erika Jurinová, Jozef Viskupič a Igor Matovič.

Jedine Martin Fecko hlasoval inak. Dnes sa snaží OĽaNO verejnosti vsugerovať, že Sulík a SaS povalili vládu. Ak táto optika platí, logicky musí platiť aj to, že vládu položilo aj OĽaNO. Vrcholom drzosti a arogancie ad absurdum je tvrdenie, že za vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej môže SaS. A opäť, ak táto optika platí, tak za vraždu Jána a Martiny môže identicky Matovič. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite