Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kto všetko bude musieť odísť? Čo všetko bude musieť odísť?

.marína Gálisová .názory

Z národa trénerov sa meníme na národ politológov. Jedna demisia za druhou podporuje tvorbu analýz a k nim sa mi naozaj nechce pridávať. No je tu niečo dôležité, čo treba povedať. Všimnime si, že demisie podávajú najmä – nie výhradne – tie mená z vlády, ktoré tam neboli do počtu.

Marína Gálisová

minister zahraničných vecí Ivan Korčok stál dlhodobo pevne ako záruka takého smerovania Slovenska, ktoré bolo pre našu krajinu viac než dôležité – bolo sebazáchovné, bolo jediné možné, ak chceme prežiť a stavať našu spoločnosť na dobrých, do budúcnosti udržateľných hodnotách.

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková je jediná, ktorá môže ukázať na už rozbehnutú reformu vo svojom rezorte, na reformu, za ktorú sa postavila a bránila ju do posledného dychu.

Potom je tu minister hospodárstva Richard Sulík. Neraz bol počas kríz hlasom zdravého rozumu a integrity. Ten odkaz trochu narúšajú rôzne odskoky od štandardnej, strategickej politickej komunikácie. Richard Sulík totiž okrem prevažne racionálnych postojov občas koná nestrategicky, impulzívne. Paradoxne, väčšinou pri takýchto úletoch najviac poškodzuje seba a svoju pozíciu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite