Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia neprešla ani zďaleka poriadnou deratizáciou

.eugen Korda .názory

Bývalý námestník Slovenskej informačnej služby Boris Beňa, ktorý je momentálne vo vyšetrovacej väzbe, vypovedá v mnohých prípadoch. Jeho výpovede ukazujú, že nie všetko je tak, ako sa verejnosti predkladá a mali by sme byť veľmi opatrní pri hodnotení toho, čo sa v polícii deje. Prečo?

Eugen Korda

nuž, všetci hovoria, že vyšetrovatelia majú celkom rozviazané ruky a môžu slobodne stíhať zločincov. Je to naozaj tak a ak aj áno, dokedy bude ten stav trvať. 

Policajný prezident, ktorý robil Robertovi Ficovi na Úrade vlády protikorupčné krovie, ktorý sa z tepla svojej bezvýznamnej kancelárie mlčky prizeral na vyčínanie politickej mafie, žiadne razantné, dobré a hlavne potrebné zmeny nie je schopný a hlavne ani ochotný urobiť. To je už celkom zjavné. 

Nikde niet ani náznaku nejakej zásadnej očisty polície, v ktorej stále pracujú desiatky, minimálne morálne skorumpovaných policajtov, ktorí sa na inštalovaní mafiánskeho štátu a nezákonnostiach podieľali. Počul niekto, že by sa začal vyšetrovať zásah polície v rómskej osade v Moldave nad Bodvou? Nič, len mrazivé ticho. 

Skúma niekto, kto s policajtov sa podieľal na

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite