Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Igor Matovič je už v pohľade na novinárov rovnaký ako Mečiar, Fico a Pellegrini

.eugen Korda .názory

Neviem, ako strávil dnešný deň Igor Matovič. Ja som bol zapáliť sviečku pri bráne domu, v ktorom Jána Kuciaka a Martinku Kušnírovú zavraždili. Prišiel tam Juraj Šeliga a na Námestí SNP v Bratislave sa ich pamiatke poklonila pani prezidentka a ešte zopár poslancov.

Eugen Korda

aj som si hovoril, že nebudem o tom, či si náš premiér nejako uctil, či neuctil pamiatku týchto dvoch mladých ľudí, písať. Lenže to, čo predviedol dnes na svojej najobľúbenejšej komunikačnej platforme Facebooku, prerazilo dno. 

Áno, premiér má pravdu, že na Slovensku je len zopár novinárov takej kvality, akou disponoval Ján Kuciak. A má pravdu aj v tom, že sú tu aj novinári, ktorí sa neštítia šíriť bludy a nepravdy. Jedna z diskutujúcich čitateľov jeho statusu napísala toto: „Človek by si myslel, že nedokážete preraziť dno, ale bravúrne to zvládate, každučký deň. Keď hráte tie svoje politicko-marketingové hry a s týmto úmyslom píšete tie svoje statusíky, vaša vec. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite