Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Listy kukuričnému premiérovi 27

.martin Mojžiš .názory

Je Naď Kočnerova veštica? Pochybujem. Je Naď veštica? Pochybujem. Aj keď podľa jeho nedávneho vyjadrenia by sa tak mohlo zdať. Lenže keď nie je Naď veštica, potom kde je Bilecová?

Martin Mojžiš

Drahý,

môjho kolegu Jeňa Kordu otravujú tvoji siloví ministri. Telefonujú mu, píšu o ňom na Facebooku, jeden sa vyhráža trestným oznámením, druhý žiada ospravedlnenie. Jeňa si určite pamätáš, boli sme spolu na kandidátke tvojej manželky Pavlínky pred voľbami v roku 2012 (inak, o tej kandidátke si mnohí myslia, že bola tvoja, ale my predsa vieme, ako to bolo). Ale nie o Jeňovi chcem. Skôr o tých ministroch.

Mikulec pritom nestojí moc za reč. Píše, že je rozhodnutý podať trestné oznámenie za obvinenia, že sa p. Bilecovej „niekto, aj s vedomím ministra, postaral o dobré miesto“. Nechápem, prečo to píše v súvislosti s Jeňom Kordom. Ten síce napísal, že sa jej „niekto, možno aj s vedomím ministra, postaral o dobré miesto“, ale ak minister nie je schopný nájsť jeden rozdiel medzi tým, čo napísal Korda a čo napísal on sám, asi by si ho mal poslať na detektor IQ. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite