Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Hipš zo Spolu o výmene Matoviča: Existuje alternatíva Smerohlasu?

.juraj Hipš .názory .neparlamentná alternatíva

Hľadanie nepriateľov a vinníkov neustalo ani príchodom novej vlády. Za zlé manažovanie môžu en bloc všetci, samozrejme, okrem Igora Matoviča. Čoraz viac sa hovorí o tom, že zmena by mala nastať na premiérskej stoličke. Existuje alternatíva voči súčasnej vláde, ktorá by nepozostávala v návrate Smerohlasu?

peter Pellegrini ma ako predsedu strany SPOLU oslovil, aby som bol súčasťou petičného výboru, ktorého cieľom má byť vypísanie referenda o predčasných voľbách. Aj ja mám výhrady k tejto vláde, ale dovolil som si Pellegrinimu pripomenúť, čoho všetkého bol súčasťou on.

Aby si spomenul na svoj postoj k občianskym protestom po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Aby nezabudol na svoje pôsobenie ako podpredseda vlády pre informatizáciu. Na kauzy, nedotiahnuté projekty a minuté miliardy bez želaného výsledku. Keď reční o boji proti korupcii, nech si spomenie ako prišiel k luxusnému bytu na nábreží Dunaja.

Vždy kryl tých, ktorí mu dávali funkcie. Nech sa dialo čokoľvek, bol poslušný. Nikdy sa za tie roky neozval, keď sa diali neprávosti, podvody a svinstvá. 

Bývalému premiérovi som odpísal, že si ho pamätám veľmi dobre. A preto s ním nechcem mať nič spoločné. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite