Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovičovi sa darí úspešne neporaziť covid

.eugen Korda .názory

Musím povedať, že som dospel k hroznému poznaniu. Predseda vlády sa rozhodol utopiť budúcnosť Slovenska v jeho vízii permanentného celoplošného testovania, ktoré nás má ochrániť pred stovkami mŕtvych.

Eugen Korda

len nevie povedať ako to tie paličky v našich nosoch dokážu. Raz už nahnal celé Slovensko na „dobrovoľné” testovanie. Výsledok? Nič viac a nič menej len ďalšie celoplošné testovanie, ktoré teraz nápadito premenoval na skríning.

Tento bývalý majiteľ a kolportér schránkových novín, ktoré ho pred rokmi vyniesli do parlamentu, sa nás snaží presvedčiť, že niet inej cesty, že existuje len jediná, ním preferovaná, celoplošná diaľnica, ktorá vedie k lepšiemu životu.

A my, síce z donútenia, ale v podstate bez odporu, sa nechávame týmto človekom zneužívať. Kto však dobrovoľne neposlúchne, toho čaká jeho pomsta. Raz je to Sulík, raz prezidentka, raz podpredsedníčka vlády Remišová. Verejne ich pranieruje za to, že prestávajú veriť jeho nápadom. Len toho predsedu parlamentu necháva, z nejakých neznámych dôvodov, na pokoji. Nuž čo? Plagiátori majú pre svoje skutky pochopenie. Naposledy zaútočil na vedcov a analytikov a obvinil ich div že nie zo spiknutia proti slovenskému národu. Umyl si ruky ako Pilát a  hodil im a Sulíkovi na plecia zodpovednosť za mŕtvych ľudí. Bez hanby už dlho naznačuje, že je to len nejaká banda tupcov, ktorí jeho odvážnemu boju s pandémiou nerozumejú a hádžu mu pod nohy polená. Vraj im ide len o to, ako ho zosmiešniť a zničiť jeho „geniálne nápady“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite