Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico má pravdu, keď hovorí o politických väzňoch v našich väzniciach

.eugen Korda .názory

Robert Fico tvrdí, že v slovenských väzniciach sedia politickí väzni, ktorých definoval takým divným slovným spojením „politickí ľudia“. Kto tam sedí naozaj?

Eugen Korda

wikipédia o politických väzňoch píše toto: „Politický väzeň je osoba väznená pre opozičné názory a nenásilné alebo násilné vystupovanie proti vládnej politike, pre príslušnosť k rase, náboženstvu, národnostnej menšine.“

Ak má na mysli pani Jankovskú, Žigu, Kočnera, nebohého Lučanského, jeho predchodcu Gašpara, či iných ľudí, ktorí už boli odsúdení, alebo sú momentálne vo vyšetrovacej väzbe, tak mu treba dať za pravdu. 

Áno, všetko sú to „politickí väzni (ľudia)“, ktorým, on zo svojej pozície dlhoročného predsedu vlády, dláždil korupčné chodníčky, cesty a diaľnice po ktorých sa presúvali stovky miliárd eur do ich vreciek. A nie je vylúčené, že aj do jeho. Všetci boli nejakým spôsobom napojení na politiku, ktorú presadzoval.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite