Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Bilčík zo strany Spolu: Očkovanie zatiaľ funguje ako človek, ktorý sa potkne

.vladimír Bilčík .názory .neparlamentná alternatíva

Chýbajúce informácie o  vakcinácii prehlbujú pocit, že koniec pandémie je v  nedohľadne. Po úvodnej PR akcii, v  ktorej bolo zaočkovaných päťdesiat zdravotníkov, mala prísť stratégia očkovania. Tá sa mení zo dňa na deň. Dnes je hlavným kritériom vek, čo bude kritériom za niekoľko dní, nevieme. Zástupcovia neparlamentných strán ponúkajú svoj pohľad na očkovanie.

očkovanie zatiaľ funguje ako človek, ktorý sa potkne. Hýbe sa síce dopredu, ale nohy ho neposlúchajú a  stále nevie, či to ustojí.  

Na úvodnej PR akcii, na ktorej sa zaočkovali najvyšší predstavitelia štátu, mala vláda vopred verejne určiť ľudí, ktorí budú súčasťou očkovacej kampane. Vyhla by sa neskoršej oprávnenej kritike verejnosti, že sa dali zaočkovať náhodne rôzni predstavitelia štátu, ktorých niekto na akciu zavolal a  nikto veľmi nevedel vysvetliť, prečo práve ich a  ako práve oni presvedčia slovenskú verejnosť, že sa má ísť dať zaočkovať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite