Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prečo stojím na strane novinárky Moniky Tódovej

.eugen Korda .názory

Monika Tódová nie je ani moja kamarátka, ani kolegyňa z redakcie. Kedysi dávno sme krátky čas pracovali v denníku SME a občas, tak ako sa to stáva, sme mali rozdielne názory a aj sme sa občas poriadne posekali.

Eugen Korda

vedel som sa na ňu aj poriadne nahnevať a ona na mňa určite tiež. Monika Tódová je však na rozdiel od zakladateľa mafiánskeho štátu Roberta Fica slušný človek a dobrá novinárka. 

Aj by som napísal, že výborná, ale jej tak trochu závidím nasadenie, s ktorým pracuje, tak radšej trochu pribrzdím. V každom prípade je nehorázne, že táto matka dvoch detí sa stále stretáva s tým, že jej neznámi ľudia vstupujú do života, sledujú ju a snažia sa ju skompromitovať. Monika Tódová nemá ľahký život a to len preto, že ide tvrdo proti ľuďom Ficovho a Kaliňákového strihu, poctivo skúma ich zlyhania a snaží sa dopátrať pravdu o ich majetkoch a mocenských prepojeniach. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite