Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Cibulkovej dvojchyba volá po vylúčení zo zoznamu slušných ľudí

.eugen Korda .názory

Dominika Cibulková odkázala verejnosti, že má na „háku“ všetkých ľudí, ktorí na zaočkovanie trpezlivo a poslušne čakajú zoradení v rade oprávnených čakateľov na vakcináciu.

Eugen Korda

táto milovníčka vysokých opätkov, ktorá sa rada a často pretŕča na stránkach bulváru a s obľubou predvádza najnovšie šaty a módne doplnky si jednoducho vybavila prednostné pichnutie vakcíny. A aby rodina „nezostala v hanbe“, tak pocit bezpečia si bude užívať aj jej manžel. Mimo poradia pichli do ramena aj jeho. 

Je to „skvelá“ správa pre nás všetkých, ktorí sme aj starí a aj by sme si možno vedeli nejako to protekčné očkovanie vybaviť, len sme doteraz na takéto chrapúnstvo nemali svedomie. Už sa hanbiť nemusíme. Je načase začať zháňať známosti. Štát síce vyhlásil, že má očkovací plán, lenže ukazuje sa, že má aj neuveriteľnú schopnosť umožniť ako tento plán obchádzať a zneužívať ho. 

Už samotné „reklamné“ očkovania poslancov, štátnych tajomníkov, predsedov samosprávnych krajov bolo na hrane znesiteľnosti. Lenže tento smeč obdivovateľky zdravotníckeho systému v Dubaji  zaletel hodný kus za čiaru. Je  pravdepodobné, že podobných prípadov bude oveľa viac a pani Cibulková nebude jedinou celebritou, ktorej nacvičený úsmev pre kamery fotografov je vlastne úškrnom nad našou neschopnosťou vybaviť si prednostné zaočkovanie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite