Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smrteľné nebezpečie pri kúpe sviečok v Tescu

.šimon Jeseňák .názory

Štát nás ochraňuje, rozmýšľa za nás, dovoľuje nám pod hrozbou väzenia odovzdať značnú časť našich príjmov do štátnej kasy. Myslí aj na našu imunitu a necháva nás otužovať sa v krásnych retro vlakoch na trase Bratislava – Komárno.

Šimon Jeseňák

najnovšie sme sa dozvedeli, že ten úžasný štát dokonca dbá i o naše zdravie a zamedzil hyperglykémii a vianočnému sa prejedaniu sladkostí. Mnohí z vás šli dnes do potravín a uvideli, že niektoré regále sú prekryté igelitmi, na ktorých je oznámenie: „Vážení zákazníci, tento tovar vám nemôžeme predať vzhľadom na aktuálne nariadenie vlády. Ďakujeme za pochopenie.“ 

Štát sa teda rozhodol, že v potravinách sa smú kúpiť len potraviny, bol však natoľko veľkodušný, že nám povolil v potravinách kúpiť si aj drogériu. Ďakujeme! Ani si neviem predstaviť, čo by sme robili, ak by si neexistoval. Ty, naša milovaná a neomylná entita. Hej, hej, viem, kto by staval cesty, ak by neexistoval štát. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite