Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podivné mlčanie okolo zranenia policajného exprezidenta Lučanského

.eugen Korda .názory

Čo teda vieme o tom, ako došlo k poraneniam pána Lučanského a jeho následnému prevezeniu do vojenskej nemocnice v Ružomberku? Pravda je taká, že oficiálne vieme len to, že ministerka spravodlivosti a prokurátor vyhlásili, že k jeho poraneniu (poraneniam) nedošlo cudzím zavinením.

Eugen Korda

otázkou je, prečo sa po týchto jednoznačných vyjadreniach pani Kolíková rozhodla dať prípad komisionálne preskúmať priamo na mieste, teda v prešovskej väznici. 

Právny zástupca obvineného policajného exprezidenta tiež odmieta prípad akokoľvek komentovať. Je zrejmé, že ak by jeho mandanta niekto vo väznici napadol, tak by to okamžite zverejnil a nabil tak Robertovi Ficovi do dela pušný prach. Prečo teda mlčí? 

Ak je pravda, že sa Lučanský poranil pri cvičení na cele, tak prečo sa verejnosť v takomto citlivom prípade nedozvie, ako sa to stalo. Nikto by neporušil žiadne lekárske tajomstvo. Nikto by nemusel zverejniť detaily jeho poranenia, len by sme sa dozvedeli, pri akej činnosti sa to stalo.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite