Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Novinári strácajú záujem o Roberta Fica. Predznamenáva to jeho osud?

.eugen Korda .názory

Mal by som cítiť zadosťučinenie, ale necítim nič. Teda skoro nič. Taká malá škodoradosť vo mne však predsa len je. Čo malá?! Pomerne veľká. Prečo?

Eugen Korda

miestnosť na Súmračnej ulici, v ktorej sa konali tlačové konferencie Roberta Fica, kedysi bývala preplnená. Novinári tu zvyčajne boli natlačení ako sardinky. 

Veľký šéf, niekoľkonásobný predseda vlády, milovník luxusných bytov, drahých hodiniek a mladých slečien si vždy dával poriadne načas a nechával ich dlhé minúty čakať, pokiaľ sa mu uráčilo postaviť sa pred nich, aby spustiť spŕšku klamstiev, demagógie a v tom horšom prípade nechutných urážok opozície, prezidenta Andreja Kisku a často aj prítomných novinárov. 

Boli to sprosté urážky, ktorými ich (teda aj mňa) cielene častoval. Mnohí sme si na to nejako privykli. Nikto nepočúval moje výzvy, aby sme tam prestali chodiť. Je pravda, chodil som tam aj ja, aj keď čoraz menej a nakoniec som  centrálu Smeru v posledných mesiacoch úplne vynechal z pracovného kalendára. Tak, ako klesala moc Roberta Roberta Fica, tak postupne klesal záujem o jeho myšlienky. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite