Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vakcína nás zbaví nielen pandémie, ale možno aj premiéra

.eugen Korda .názory

Otázka znie takto: Čo bude Igor Matovič robiť, keď ho vakcína zbaví nutnosti vymýšľať stále nové a stále hlúpejšie spôsoby, ako sa s pandémiou vysporiadať?

Eugen Korda

to dnes nikto nevie a je možné, že to netuší ani on. Keď sa vírus na jar definitívne usídlil na Slovensku, nikto nevedel, čo si počať, a tak sa jednoducho na pár týždňov zavreli školy, obchody, továrne a občania zostali sedieť doma. 

Bolo to vtedy najlepšie z možných riešení. Potom sme na vírus zabudli a keď sa na jeseň vrátil v plnej sile, predseda vlády sa prebudil z letného spánku a okamžite začal vymýšľať jednu hlúposť za druhou. Plošné testovanie nás stálo milióny a dodnes sme sa nedozvedeli, či celý ten cirkus viedol k želanému koncu. 

Čísla nijako dramaticky neklesali, skôr naopak, a to aj napriek tomu, že premiér použil svoj atómový kufrík. Desaťtisíce ľudí, ktorým antigénový test falošne povedal, že im nič nie je, sa tak mohli bez zábran rozbehnúť po krajine a nevedomky roznášať „potvoru“ od domu k domu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite