Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otvorený list otcovi celoplošného testovania

.eugen Korda .názory

Na úvod len toľko, že neviem, ako Vás osloviť. Jeden titul ste získali podvodom a teraz, keď ste sa stali premiérom, by sa aj azda dalo osloviť Vás pán predseda vlády, ale... No, skúsim to bez oslovenia.

Eugen Korda

keď ste pred niekoľkými týždňami ohlasovali, že spustíte najväčšie a podľa mňa aj najbláznivejšie a predražené celoplošné testovanie v histórii, som veľmi ocenil, že Vám leží na srdci osud a zdravie nás starcov a stareniek. Vyhlásili ste totiž, že v žiadnom prípade nedopustíte, aby sme čakaním v nekonečných radoch ochoreli či nedajbože sa nakazili a s vysokou pravdepodobnosťou tak nedobrovoľne znížili počty poberateľov starobných dôchodkov. 

Všetkým ste nám odporučili, že nech radšej nikam nejdeme a tých pár dní povinnej karantény zostaneme radšej doma. Poslúchol som a hovoril som si, že som urobil dobre. Aj som Vám bol vďačný za to, že ste nás nenútili k zoznamovaniu s odberovými tyčinkami tak, ako ste k tomu prinútili niekoľko miliónov ľudí, ktorí by inak prišli o prácu. 

Tie dni testovacieho šialenstva som prežil v relatívnom pokoji. Dcéra mi chodila nakupovať a ja som chodil do lesa venčiť susedovho psa. Aj huby tam rástli, a tak som mal o zábavu postarané. Jednoducho, paráda! Nebyť tej Vašej „hnusoby“ bola by to hotová idylka. Potom sa však všetko zmenilo. Karanténa sa predĺžila a ja som zrazu zistil, že sa nedostanem na poštu, k lekárovi a ani na niektoré úrady. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite