Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Náš mafiánsky štát, Trump a rozlišovanie

.štefan Hríb .názory .editorial

Zadržanie špičiek smeráckej polície je nielen potvrdením toho, v akom štáte sme žili, ale aj ovocím plných námestí z týždňov a mesiacov po vražde. A je veľkým plusom pre koalíciu. Ako to súvisí s Trumpom?

Štefan Hríb

najprv mrazivá bilancia – zadržanie špičiek bývalej polície je po zadržaní ľudí z vedenia prokuratúry aj súdov už nevyvrátiteľný dôkaz o tom, že sme posledné roky žili v mafiánskom štáte.

Ale je to ešte horšie – dvaja najdlhšie fungujúci premiéri tejto krajiny, páni Mečiar a Fico, ktorí sa vždy oháňali národom a sociálnym cítením, vládli spolu 18 rokov, pričom za sebou zanechali rozložený právny štát, mafiu v jeho srdci a ohromujúcu nespravodlivosť v jeho fungovaní. Čo to hovorí o nadväzovaní na cyrilo-metodské tradície a čo o kresťanskom spôsobe života, ktoré si vraj bránime pred liberálmi a Západom?

 Zadržanie pánov Gašpara, Krajmera, Hraška, Slobodníka, Kováčika a ďalších členov skupiny, ktorá bola podľa spisu organizovaná, zločinecká a vedená Norbertom Bödörom, je takou silnou správou, že vyvoláva veľkú nádej. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite