Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovičov vabank

.michal Oláh .názory

Od skončenia testovania si kladiem otázku, či si náš premiér zaslúži iba zdrvujúcu kritiku. A prečo je tak ťažké pripustiť si, že Igor Matovič mal aj veľkú odvahu, keď sebazničujúco šiel do celonárodného testovania, ktoré nebolo odskúšané v takomto rozsahu nikde vo svete.

Michal Oláh

veď je takmer isté, že po skončení pandémie ho už znova nezvolia. Pretože každý, kto sa bál, už nebude chcieť mať pred sebou nepríjemné zrkadlo odvahy, podobne ako po druhej svetovej vojne, už prekvapujúco nezvolili predtým omnoho obľúbenejšieho Winstona Churchilla. 

pozitívny náboj

A že to bol dobrý projekt, ktorý ešte v predvečer testovania vyzeral nereálne a že sa nedá uskutočniť, nakoniec dal ľuďom nesmierne pozitívny náboj spoluúčasti, spolupatričnosti, novej energie, nádeje a neviem ešte čoho všetkého. 

Pandémia nám ukázala čosi nové. Okrem nebezpečnej nákazy je aj vzácnym časom, keď je potrebné „triediť duchov“, povedané biblicky. V tom lepšom prípade – na veľkých a malých.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite