Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vystrašený Robert Fico chráni seba a nie právny štát

.eugen Korda .názory

Kto vie, ako sa asi cítil dnes ráno (štvrtok) bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, keď ho v putách prevážali na výsluch? Kto vie, čo všetko mu behalo po rozume?

Eugen Korda

už len predstava pobytu v cele predbežného zadržania, kde  dnes pravdepodobne skončí, musí byť frustrujúca.  A chystajú sa aj horšie veci. Kto vie, či aj niečo hovoril eskorte, ktorá ho odvážala z domu na výsluch? Možno len mlčal a premýšľal, kde sa stala chyba, kto ho zradil a ako sa z tej šlamastiky nejako dostať. 

dobre utkaná sieť

Špeciálna prokuratúra hovorí, že pán Gašpar a iní vysokopostavení policajní funkcionári sú podozriví zo zosnovania zločineckej skupiny. Teda nie, že hovorí. Ona tých pánov z tohto mimoriadne závažného zločinu obvinila. Celkom nepochybne do nej patria aj niektorí prokurátori, sudcovia, príslušníci tajných služieb, tzv. podnikatelia a dokonca aj politici. Bez ich súhlasu by totiž takáto obrovská zločinecká sieť nemohla existovať a hlavne spoľahlivo fungovať. Utkaná bola naozaj dobre. 

Celé roky v jej pavučine končili slušní ľudia len preto, aby ich donútili platiť výpalné. Neboli to žiadne fazuľky. Hovorilo sa o státisícoch eur. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite