Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vraj, príďte na pomoc, medici zo zahraničia

.šimon Jeseňák .názory

Ministerstvo zdravotníctva vyzýva slovenských lekárov, aby sa aspoň dočasne vrátili na Slovensko a pomohli s bojom s druhou vlnou covid-19, na ktorý sme sa tak skvelo pripravili. Musíme ich citovo vydierať? A prečo?

Šimon Jeseňák

vedenie ministerstva zdravotníctva vyzýva lekárov, sestry a ďalších zdravotníckych pracovníkov, ktorí pôsobia v zahraničí, aby sa v súčasnej krízovej situácii dočasne vrátili a pomohli pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti doma na Slovensku. 

Naši lekári a zdravotné sestry, až na výnimky, pracujú na západe. Najbližšie v Českej republike. Pritom naši politici a médiá varujú pred tzv. českou cestou, ergo pred mimoriadne vysokým počtom nakazených...

Európa a Európska únia sú aj o hodnotách, nielen o prachoch, ktoré k nám prúdia cez Eurofondy a čoskoro aj cez eurobondy. To si mohlo a malo ministerstvo uvedomiť pred publikovaním nasledujúceho statusu:

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite