Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovičov „Deň D“, teda celoplošné testovanie nebude

.eugen Korda .názory

Žiadne plošné testovanie nebude. A nakoniec možno ani to skúšobné, ktoré malo prebehnúť v najpostihnutejších okresoch Slovenska a ktoré malo ukázať, či je možné takúto zložitú logistickú operáciu v takom krátkom čase vôbec uskutočniť.

Eugen Korda

zajtra ráno sa na krízovom štábe jeho členovia dozvedia, že primátori najväčších miest nie sú schopní a zrejme ani ochotní zrealizovať jeden z ďalších nepremyslených nápadov Igora Matoviča. 

Eugen Korda
Mestá nie sú podľa primátora Trenčína a predsedu Únie miest Slovenska Richarda Rybníčka schopné riadne zabezpečiť plošné testovanie

K podobným záverom podľa našich informácii dospela aj pandemická komisia, ktorá bude premiérovi odporúčať totálne vypnutie krajiny. To je už vraj hotová vec. 

Premiér tým stráca aj posledné zvyšky dôveryhodnosti a s ním aj ministri zdravotníctva, obrany a vnútra. Nenašli totiž ani štipku odvahy vyhovoriť mu tento nápad.

Táto dlho a hlavne celkom zbytočne utajovaná operácia ukázala neschopnosť predsedu vlády racionálne riešiť najzásadnejší problém krajiny – ako skrotiť pandémiu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite