Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Matovičov „Deň D“, teda celoplošné testovanie nebude

.eugen Korda .názory

Žiadne plošné testovanie nebude. A nakoniec možno ani to skúšobné, ktoré malo prebehnúť v najpostihnutejších okresoch Slovenska a ktoré malo ukázať, či je možné takúto zložitú logistickú operáciu v takom krátkom čase vôbec uskutočniť.

Eugen Korda

zajtra ráno sa na krízovom štábe jeho členovia dozvedia, že primátori najväčších miest nie sú schopní a zrejme ani ochotní zrealizovať jeden z ďalších nepremyslených nápadov Igora Matoviča. 

Eugen Korda
Mestá nie sú podľa primátora Trenčína a predsedu Únie miest Slovenska Richarda Rybníčka schopné riadne zabezpečiť plošné testovanie

K podobným záverom podľa našich informácii dospela aj pandemická komisia, ktorá bude premiérovi odporúčať totálne vypnutie krajiny. To je už vraj hotová vec. 

Premiér tým stráca aj posledné zvyšky dôveryhodnosti a s ním aj ministri zdravotníctva, obrany a vnútra. Nenašli totiž ani štipku odvahy vyhovoriť mu tento nápad.

Táto dlho a hlavne celkom zbytočne utajovaná operácia ukázala neschopnosť predsedu vlády racionálne riešiť najzásadnejší problém krajiny – ako skrotiť pandémiu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite