Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Svet Igora Matoviča a ponížené Slovensko

.štefan Hríb .názory

Je skvelé, že vo voľbách prehral mafiánsky štát, takže krajinu už nevedú Fico, Pellegrini, Danko a Bugár s Hrnčiarom. Hrozná spomienka. Len to nesmie znamenať, že cenou bude krotké Slovensko, ponižované predsedom vlády.

Štefan Hríb

igor Matovič vyhral voľby, vyhral ich vysoko, a preto má plné právo viesť vládu. A rovnako má právo, dokonca povinnosť, snažiť sa realizovať predstavy svojho hnutia o tom, aké má byť zdravotníctvo, ako má konať vnútro, či ako má vyzerať obrana. 

Ak sa predstavy OĽaNO ukážu ako funkčné, fajn, budeme tlieskať. Ak sú naopak amatérske a škodlivé, tiež fajn, lebo v tom prípade sa postupne vrátime k normálnym stranám. 

V žiadnom prípade sa ale nesmie stať, že svojský svet Igora Matoviča sa postupne stane normou tejto krajiny. 

obávam sa, že práve toto sa deje

Začalo sa to už dávno pred poslednými voľbami. Prišiel detektor pre ľudí Novembra, prišlo nahrávanie kolegu či ponižovanie vlastných poslancov. A keďže mu to vychádzalo, Igor Matovič ešte pridal, až postupne vniesol do opozície takú mieru marketingových podrazov a nepriateľstva, aká tu v tábore demokratov ešte nikdy nebola. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite