Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Listy kukuričnému premiérovi 22

.martin Mojžiš .názory

Premiér túži po tom, aby sa o ňom vedelo aj v zahraničí. A nie je vylúčené, že sa mu to splní. Škoda len, že sa to zrejme stane prostredníctvom všeobecného ohrozenia.

Martin Mojžiš

kukuk, Kukuričák.

Ja neviem, ako mám začať. Dobrý deň, zdravím ťa celého. Tento list môže byť začiatkom niečoho veľmi pekného v našom spoločnom slovenskom dome, lebo keď ty budeš zelenší pomaly ako greenhorn, keď to tak trošku odľahčím, tak potom je už dnes prakticky isté, že na tvoju vládu budú knižky dejepisu spomínať, že to bola najsrandovnejšia vláda, akú kedy Slovensko malo.

Blbé je, že ty aj tvoja vláda sa čoraz viac posúvate k čiernemu humoru. A pri plošnom testovaní ste to už asi prestrelili. Pretože zdravie ľudí jednoducho nie je veľmi vhodný žartotvorný materiál. Ja viem, ty si predstavuješ, ako bude Merkelová rozprávať Macronovi o géniovi, ktorý opäť skrotil koronu a s ktorým by si to tak rada vymenila. Ale ono to zrejme vypáli inak.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite