Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Šimona Jeseňáka: Plošné testovanie

.šimon Jeseňák .názory .týždeň

Naozaj by taký megaprojekt vykonala krajina, ktorá má notorický problém otestovať desaťtisíc ľudí denne?

Šimon Jeseňák

matovičov trucpodnik

Predstavte si, že ste sa včera pohádali s vlastnou manželkou, a rozhodnete sa ju potrestať tým, že si na svoj biznis míting s japonským obchodným partnerom, ktorý nevie po slovensky ani po anglicky, nevezmete tlmočníka. Súhlasím, logiku to nemá, ale tá chýba aj rozhodnutiu premiéra Igora Matoviča nevziať na rokovania do Bruselu štátneho tajomníka Martina Klusa. 

Matovič tým chcel potrestať Richarda Sulíka za jeho odlišný postoj k sprísňovaniu pandemických opatrení. Ak by bol tento krok len gólom do vlastnej bránky premiéra, tak by to bolo úsmevné. Igor Matovič však zjavne prestáva vnímať rozdiel medzi záujmom štátu a vlastnými prekáračkami s koaličným partnerom. 

Všetci majú plné ústa toho, aké je dôležité získať pre Slovensko čo najviac peňazí z nových európskych bondov; (teda, pardon, nie sú to spoločné bondy, ale len preto, že tento názov a otvorené označenie za spoločný dlh nie je populárne); keď však máme možnosť poslať do Bruselu najlepší tím, tak ho tam nepošleme, aby sme ukázali kto má najväčšiu lopatku na pieskovisku. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite