Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Smeráci závidia súčasnej vláde. Pre ich praktiky by bola pandémia úplne ako dar z neba

.michal Oláh .názory

Keď som si dnes pozeral návrh štátneho rozpočtu a aktuálne preferencie politických strán, napadlo mi, aké je vlastne šťastie, že vo februári došlo k pádu „sociálneho“ Smeru.

Michal Oláh

so spriatelenými oligarchami by vedeli pandémiu zúročiť určite oveľa „lepšie“, ako súčasná vláda.

Minister financií Eduard Heger nazval vo svojom facebookovom statuse nový rozpočet rozpočtom pravdy, záchrany a spravodlivosti. Myslel tým zrejme katastrofálnu pravdu prehlbujúceho sa zadlženia Slovenska po prevzatí štátnej pokladnice, ktorú vyprázdnili smeráci so spriatelenými oligarchami.

Trináste dôchodky bez peňazí, vyše miliardový dlh a skorumpovaná štátna správa prelezená korupčníkmi je pravda veľmi odlišná od tliachania Róberta Fica o vyrovnanom rozpočte a dobrej kondícii našej ekonomiky počas svojho vládnutia.

Úplne bizarne pritom vyzerá zastrájanie sa trójskeho koňa Smeru Petra Pellegriniho pri návrhoch na odvolanie členov súčasnej vlády za to, že nemá z čoho vyplácať sociálne balíčky prijaté bývalou vládou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite