Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

To sme kde došli? Hrobári tejto vlády pochádzajú z jej radov

.eugen Korda .názory

Robert Fico a jeho odporúčania čo a ako má vláda robiť a čo nie, by nestáli za povšimnutie, keby si niektorí jej členovia usilovne nekopali vlastný hrob. Tú najväčšiu lopatu (doslova buldozér) v rukách drží predseda vlády.

Eugen Korda

treba však povedať, že vo svojej vládnej squadre má mimoriadne snaživého pomocníka. Či už sú výhrady Richarda Sulíka voči niektorým opatreniam vlády (prakticky zatvorenie reštaurácií) oprávnené, alebo nie, minister hospodárstva musel vedieť, že predseda vlády okamžite zareaguje, hlavne vtedy, keď ich zverejní takým spôsobom a takou formou, ako to urobil. 

A aj sa to stalo. Igor Matovič zareagoval zbrklo, neuvážene a poškodil svoju autoritu a aj autoritu celej vlády. Namiesto toho, aby sme počuli slová nádeje a odhodlania z úst rozvážnych politikov o tom, ako tú pandémiu zvládneme, pred očami občanov vidíme obraz Sulíka „zaštepeného“ proti politike a urazeného, chaotického a občas vzlykajúceho premiéra, ktorý z neho robí vraha.

surfujú na vlne

To sme kde došli?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite