Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Hríb: Dostal som COVID-19

.štefan Hríb .názory

Včera večer mi potvrdili prítomnosť koronavírusu. Píšem o tom preto, aby som náhodou nezabudol na niekoho, s kým som bol minulý .týždeň v úzkom kontakte.

Štefan Hríb

chcem sa najskôr poďakovať Borisovi Klempovi, Pavlovi Čekanovi a Saši Bražinovej za pomoc. Rovnako ďakujem pracovníkom odberového laboratória za ľudský prístup. A tiež všetkým priateľom za záujem.

Neviem, kde a od koho som sa infikoval. V nedeľu som mal chvíľu mierne zvýšenú teplotu, chuť aj čuch som nestratil, len som bol trochu unavený. V pondelok na obed som bez teploty absolvoval test, neskoro večer prišla správa o jeho pozitivite.

O všetkých úzkych kontaktoch (15 minút, menej ako dva metre), ktorých som si za minulý týždeň vedomý, som informoval. Ak ste boli medzi nimi, a zabudol som, zaregistrujte sa, prosím, na stránke korona.gov.sk.

V .týždni a v .klube pod lampou sme okrem organizácie testov urobili dve opatrenia – na potrebný počet dní prechádzame ako redakcia na home office a .klub pod lampou bude na ten čas zatvorený.

Sledovať diskusie o pandémii a správy o možných priebehoch ochorenia je z perspektívy infikovaného dosť nové. V skratke – nie sme my a tí nakazení, sme len my. Teším sa, keď sa budeme znovu stretávať.

Všetky články s aktualitami a praktickými informáciami o koronavíruse sú na stránke .týždňa z dôvodu verejného záujmu odomknuté. Snažíme sa tak prispieť k lepšej informovanosti a šíreniu overených správ.

Podporiť nás môžete kúpou predplatného.

Ďakujeme!

Tento text ste mohli čítať len vďaka našim predplatiteľom. Pridajte sa k nim a predplaťte si .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite