Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kotleba, Trump a niektorí naši lekári tárajú hlúposti a ohrozujú životy ľudí

.eugen Korda .názory

Keď o neškodnosti nového koronavírusu šíria bludy niektorí politici, dá sa to, so škrípaním zubov, pochopiť.

Eugen Korda

ak teda napríklad taký Marián Kotleba šíri úplné blbosti o tom, že pri očkovaní nám do krvi vstreknú akési čipy, ktoré budú ovládať naše chovanie, tak je namieste predpokladať, že jemu už do jeho krvného obehu niekto taký čip vstrekol a ten z nejakého dôvodu nefunguje tak, ako mal.

Je totiž isté, že čip by do jeho mozgu v normálnom režime nevysielal pokyny, ktoré by vlastne prezrádzali to, že pán Kotleba už nie je svojprávnym človekom a že ho v podstate ovláda nejaký svinský čip kolujúci v jeho vyšportovanom tele. 

Marián Kotleba má právo prezentovať svoj názor a nikto mu nemôže zakázať šíriť bludy. To však neznamená, že jeho chovanie nemôže priniesť ujmu iným ľuďom, ktorý jeho báchorkám uveria. Marián Kotleba nesie politickú zodpovednosť za to, že stovky, možno tisícky ľudí, sa nenechajú zaočkovať a budú tak ohrozovať nielen svoje, ale aj naše životy a paradoxne aj ten jeho.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite