Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Petra Bálika: Haščák útočí na najslabšie miesto koalície a prečo neísť cestou jarnej izolácie

.peter Bálik .názory ..týždeň

Kollár nikdy nemal byť predsedom parlamentu a je jasné, že tejto koalícii a krajine bude spôsobovať len problémy.

Peter Bálik

boris a Jaro  

Čo zostáva Jaroslavovi Haščákovi, než urobiť všetko preto, aby táto vláda skončila skôr, než sa tento štát konečne dokope k tomu, aby sa začala poriadne vyšetrovať Gorila? Dá sa to urobiť rôznymi spôsobmi. 

Jedným z nich je poňúrať sa v osobnom živote nášho diplomanta a predsedu parlamentu Borisa Kollára a vytiahnuť nejakú tú transku a zo sexuálneho predátora, ktorý imponuje mnohým slovenským gazdinkám, spraviť tzv. úchyla. 

Boris si to vzápätí ešte viac pokazí tým, že sa s toxickým Kočnerovým kamošom Jarom osobne stretne. Kollár nikdy nemal byť predsedom parlamentu a je jasné, že tejto koalícii a krajine bude spôsobovať len problémy. Haščák to veľmi dobre vie a preto útočí na najslabšie miesto tejto vratkej koalície, ktorá sa musí zamyslieť, čo ju vlastne drží pohromade.

 

stretávaním proti korone

Čísla nakazených rastú a minulý týždeň trhali rekordy, čo je isto dôvod na väčšiu opatrnosť, ale rovnako dôležitý je obyčajný fakt, že Slováci, ktorí boli na jar vystrašení ako malé deti, nepanikária a situáciu prijímajú s väčším pokojom a tým pádom aj rozumom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite