Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Otvorený list MUDr. Igorovi Bukovskému

.eugen Korda .názory

Dlho som váhal, či mám tomuto pánovi napísať, alebo nie. Nakoniec som sa rozhodol, že prekonám svoj odpor voči zverejňovaniu súkromnej korešpondencie a zároveň ušetrím na poštovnom.

Eugen Korda

„Keby som bol vagabund, tak by som vymyslel ďalšiu diétu alebo predával nejaký prášok na čistenie čreva, ale už vám niekto musí povedať, ako to vlastne je,“ FB stránka Igora Bukovského, výživového poradcu.

Nech premýšľam ako premýšľam, nenapadá mi ako Vás osloviť. Tých predsedov našich vlád či parlamentu, ktorých som si ani za mak nevážil (a dodnes nevážim), som zvyčajne na tlačových konferenciách oslovoval len menom. 

Dobre som vedel, že si na tom oslovení „pán predseda, pán premiér“ zakladajú a že im vyslovenie toho prechodného „titulu“ hladká ego viac, ako pekná volavka či rozmarná štátna radkyňa. Lenže vy ste iný prípad. Vy ste ten svoj titul MUDr. získali celkom legálne po štúdiu na vysokej škole. 

Otázkou je, či Vám ho udelili oprávnene, lebo to, čo predvádzate v posledných mesiacoch, nesvedčí o tom, že ste ho hoden. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite