Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Šimona Jeseňáka: Kollárove súkromie a plačovky premiéra

.šimon Jeseňák .názory .týždeň

Najdrahšie kúpený čas našich nedlhých štátnych dejín sme nevyužili na vybudovanie dostatočných testovacích kapacít či na personálne posilnenie regionálnych úradov verejného zdravotníctva. Legitímna otázka teda znie: Čo vláda za tieto mesiace robila?

Šimon Jeseňák

kollár a súkromie

Sociálne siete a bulvár prepierajú súkromie politika, ktorého značná časť verejnosti nemá z  dobrých dôvodov v obľube. Fakt, že niečí politický či životný štýl nie je práve štandardom morálnosti, je jedna vec, avšak prepieranie niečieho súkromia a uverejnenie súkromnej komunikácie je ďaleko za hranou: nielen morálky, ale aj zákona. 

Mgr. Kollár si písal s dospelou osobou, ktorá ku komunikácii s ním nebola podľa dostupných informácii nútená. Listové tajomstvo má byť sväté, rovnako ako právo na súkromie. Práva predsedu parlamentu boli porušené. Neporovnateľne väčšia chyba v matrixe je to, že taká bizarná strana, ako je Sme rodina, dokáže byť v parlamente druhou najsilnejšou koaličnou stranou a v prieskumoch verejnej mienky atakuje desať percent. Naším hlavným problémom a bodom záujmu by teda mala ostať politická eliminácia tejto strany, a nie diskreditácia už diskreditovaného politika. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite