Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Koniec Messiho éry

.peter Bálik .názory

Nie samotný Messi končí, ale jeho éra. Čiže jeho tím, ktorý tento malý argentínsky génius ťahal od druhej polovice minulého desaťročia, s včerajším zápasom povedal veľké zbohom.

Peter Bálik

áno, konce veľkých tímov bývajú zväčšia trpké, len zriedka sa stane, že niekto odíde na vrchole slávy, ale taký je futbal. Prehra s Bayernom nie je žiaden šok, aj napriek ôsmim gólom v barcelonskej sieti. O tom, že katalánsky klub ide dole,, odborníci vedeli ešte predtým, než na trénerskú stoličku sadol nevýrazný Setien. No výsledok 8:2 je jasný fakt. Chceli ste dôkaz, že terajšia Barcelona už nemá žiadnu budúcnosť? Tu ho máte! 

A hlavne vďaka za túto prehru. Včerajší výprask v Lisabone je len vyústením mnohých problémov, ktoré trápili Barcelonu posledné roky. Včera proti Bayernu nastúpilo vôbec najstaršie mužstvo v histórii Ligy majstrov, jeho vekový priemer prekročil tridsať rokov. Tri krížiky na chrbte sami o sebe nie sú v dnešnom futbale až takým problémom, ale mužstvo začína drhnúť, keď rutinérov je v tíme viac ako dosť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite