Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pán minister, viera nestačí

.eugen Korda .názory

Roman Mikulec je presvedčený o tom, že Lukáš Kyselica počas svojho utajeného pôsobenia vo vojenskom obrannom spravodajstve nevynášal citlivé informácie, ktoré mali viesť k destabilizácii OĽaNO. Povedal to novinárom krátko pred zasadnutím vlády.

Eugen Korda

nepriamo tak poprel slová svojho premiéra Igora Matoviča, ktorý toto pred niekoľkými dňami tvrdil na svojom Facebooku. Teraz je už v podstate jedno, či to pán Kyselica robil, alebo nie, či udával svojich kolegov, alebo ich o svojej utajenej činnosti informoval. 

Niečo však robiť musel, veď inak by mu z tajnej služby neprichádzal plat. Slepá a ničím nepodložená viera ministra vnútra v jeho krištáľovo čistý charakter však nie je pre verejnosť dobrou správou. Roman Mikulec by sa nemal tváriť ako nezúčastnený pozorovateľ tejto kauzy. Veď ak by nebolo Tomáša Druckera, tak by sa pomaly a isto na Kyselicovo zlyhanie zabudlo. Jeho slepá viera v to, že nerobil nič zlé či, nedajbože, protiprávne, je na smiech. Ministerstvá vnútra a obrany nemali čakať na trestné oznámenie a už dávno mali dať preveriť všetky okolnosti tejto kauzy a hlavne to, kto a prečo Kyselicu niekto dekonšpiroval. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite