Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vyhostenie ruských špiónov je dobrou správou pre Slovensko

.eugen Korda .názory

Traja ruskí špióni, ktorí na Slovensku pôsobili pod diplomatickým krytím, si museli pobaliť kufre a odcestovať domov. Je viac ako isté, že niečo podobné čaká minimálne trojicu našich diplomatov, ktorých ako odvetu pošle domov cár Putin.

Eugen Korda

slovensko týmto krokom vyslalo signál, že nebude teritóriom, cez ktoré bude Ruská federácia vysielať vrahov, aby zabíjali v zahraničí oponentov Putinovho režimu. V čase, keď predseda parlamentu Andrej Danko (možno nevedomky) chodil pre inštrukcie do Ruskej dumy, keď mu jej šéf pri fotení selfíčiek šepkal do uška slová o nehynúcej láske, to mali ruskí agenti ľahké. 

Slovenská republika ich vedome nechávala na pokoji či dokonca im niektorí jej konzulárni úradníci pomáhali pri získaní víz, ktoré im umožňovali slobodne sa pohybovať a organizovať vraždy na území Európskej únie. Robert Fico v sebe nezaprel genetický kód kovaného komunistu a s ochotou privieral oči nad nezákonnými aktivitami diplomatov, ktorých k nám vyslalo ministerstvo zahraničných vecí Ruskej federácie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite